Czech Specials - Restaurace Pivovar Faltus, Česká Třebová

2014 faltus_logo

 

 

Moravská 207, 560 02 Česká Třebová
Odpovědný vedoucí: Jiří Dřínovský
šéfkuchařka: Eva Nováková 

 

Do soutěže FOOD CUP Czech Specials 2014 se restaurace zapojí pokrmem:

  • Lehce zauzený pstruh s petrželkovou pěnou na zadělávané kapustě doplněný pohankovým salátem s račími ocásky a ochucenými výhonky jarní zeleniny

Na stánku 24. května restaurace nabídne:

Teplé pokrmy

  • Telecí líčka na víně a zelenině, špenátovo-bylinkové noky, opečené hlavičky žampionů
  • Vepřová plec pečená na jalovci, červené zelí s červenou řepou, bramborový knedlík s žemlí

Studený pokrm – Finger food

  • Závitek z králičího hřbetu na jarním salátu s česnekovou omáčkou a škvarkovou placičkou

Dezert – Finger food

  • Jahodový drobenkový koláč s vanilkovým krémem

 2014faltus