Moravská 207, 560 02 Česká Třebová
Odpovědný vedoucí: Jiří Dřínovský
šéfkuchařka: Eva Nováková
Do soutěže FOOD CUP Czech Specials 2014 se restaurace zapojí pokrmem:
- Lehce zauzený pstruh s petrželkovou pěnou na zadělávané kapustě doplněný pohankovým salátem s račími ocásky a ochucenými výhonky jarní zeleniny
Na stánku 24. května restaurace nabídne:
Teplé pokrmy
- Telecí líčka na víně a zelenině, špenátovo-bylinkové noky, opečené hlavičky žampionů
- Vepřová plec pečená na jalovci, červené zelí s červenou řepou, bramborový knedlík s žemlí
Studený pokrm – Finger food
- Závitek z králičího hřbetu na jarním salátu s česnekovou omáčkou a škvarkovou placičkou
Dezert – Finger food
- Jahodový drobenkový koláč s vanilkovým krémem